Ejendomsservice

Ejendomsservice i Svendborg, Ringe og Faaborg-Midtfyn hele året rundt

Hos Ejendomsservice Fyn får du den bedste service til din ejendom når vores professionelle medarbejdere rykker ud.

Vi har mange års erfaring med servicering af bygninger. Det gælder også det indvendige som fx trappevask og generelle reparationer og vedligehold af bygningerne.

Vi har også stor erfaring med pleje af grønne udendørsområder, hvor vi tager os af hækklipning, græsslåning og trimning, snerydning samt saltning af p-pladser, veje og fortove og andre traditionelle opgaver.

Har du brug for en samlet ordning kan vi tilbyde vores facility service, hvor vi samler forskellige opgaver under en pris.

Vi tilbyder også en ekstern viceværts-ordning, hvor vi klarer alt det, en vicevært normalt tager sig af. Det kan spare dig for mange penge om måneden, da du dermed ikke behøver en fuldtidsansat, hvis det ikke er nødvendigt.

Ejendomsservice Svendborg, Faaborg og Ringe

Gode priser på ejendomsservice til boligudlejere, ejerforeninger og erhverv

Vi kommer gerne og giver et uforpligtende tilbud på ejendomsservice, baseret på arealet af det område, der skal vedligeholdes, og de opgaver du ønsker udført.

Ved at vælge flere af vores services kan det betale sig at få et tilbud på vores facility service, der dækker over en lang række af udvendige og indvendige services, som vi kan give en samlet pris på.

Vi giver også gerne en overskuelig og fornuftig pris på en årlig service, så du aldrig behøver at tænke på hverken hækklipning eller saltning, eller nogle af de mange andre vedligeholdelsesopgaver der er brug for hele året igennem.

Vi sætter opgaverne i system for dig, og organiserer en plan for hvornår det er passende at servicere bygninger og udenomsarealer. Alting selvfølgelig i samråd med dig.

Vi er eksperter med mange års erfaring med udvendig vedligeholdelse

At vedligeholde en ejendom er et stort arbejde, derfor står vi klar med vores service. Vi går ikke på kompromis med hverken indvendig- eller udvendig vedligeholdelse af din ejendom.

Drejer det sig om have, parkeringsplads og andre udendørs opholdsområder, og har du brug for service som trappevask, udskiftning af pærer mm., så er det alle opgaver, som vi kan udføre. Vi udfører også gerne reparation på bygninger, vinduer og diverse andre forefaldne opgaver.

Vi ved hvor vigtigt det er for kulturen og miljøet på stedet, at der både er pænt og rent, ryddeligt og nydeligt. Derfor kommer vi også altid hurtigt ud, hvis der måtte være akut behov for det.

Med andre ord – Vi passer på dine bygninger, som var de vores egne.

Viceværts- og ejendomsservice til firmaer i Svendborg og hele Faaborg Midtfyn

Vi sender som udgangspunkt altid den samme medarbejder ud, når det gælder vores viceværtservice.
Det gør vi fordi vi mener, at den bedste service forudsætter, at medarbejderen kender bygningen og området han skal arbejde på.

Vi vil gerne være garanter for, at du altid får en kvalificeret og velinformeret medarbejder ud til at udføre opgaven, og at det er folk du kender.

Kontakt os for en god pris og et uforpligtende tilbud

Vi udfører opgaver overalt i Odense, Svendborg, Ringe, Faaborg-Midtfyn og Sydfyn. Kontakt os for en uforpligtende snak omkring hvad vi kan tilbyde. Vi klarer alt – både store som små opgaver.