Græsslåning og hækklipning

Græsslåning og hækklipning i Odense, Svendborg og resten af Fyn

Hos Ejendomsservice Fyn får du den bedste pleje af dine grønne områder herunder af bl.a. hæk og plæner.

Vi arbejder både for boligforeninger, ejerforeninger og grundejerforeninger samt små- og store virksomheder. Med os som samarbejdspartner har I altid flotte udenoms arealer

Vores medarbejdere sørger for du får den bedste service, og vi arbejder hurtigt og effektivt. Det betyder også, at du altid får en god og konkurrencedygtig pris på opgaven.

Vi udfører mange forskellige typer af opgaver indenfor haveservice – og græsslåning og hækklipning er blandt vores spidskompetencer.

Vi tilbyder også vores Facility Service, som inkluderer en komplet løsning med alt inden for ejendomsservice. Vi udfører bl.a. ejendomsservice i Svendborg, Faaborg, Odense og flere andre steder på Fyn. Kontakt os for nærmere info omkring hvad serviceaftalen indeholder.

Græsslåning og hækklipning Odense, Fyn

Græsslåning? Her får du altid en billig pris pr. m2 på professionel græsklipning

For at kunne give den eksakte pris på en græsslåning, kommer vi altid ud og besigtiger opgavens omfang så vi nogenlunde ved, hvor mange kvadratmeter græsklipningen indebærer.

I sommerperioden anbefaler vi, at din græsplæne slås jævnligt (omkring en gang om ugen) for at den kan tage sig sund og velplejet ud. Vi giver derfor gerne en god pris på en græsslåning med et fast interval, som passer til netop dit behov. Du kan også få en aftale på græsslåning inklusiv forskellige andre former for vedligeholdelse af udenoms-arealerne herunder bl.a. hækklipning 2 gange årligt.

Skarpe priser på hækklipning i Odense og på resten af Fyn

Vores hækklipning kan både bestilles separat eller som en del af vores ejendomsservice og Facility.

Har du kun brug for hækklipning, kan vi altid tilbyde en skarp og yderst konkurrencedygtig pris, både på en fast årlig aftale såvel som en enkelt klipning når hækken trænger til det.

Vi har erfaring med alle typer af hæk hvad enten den skal klippes eller beskæres eller der for den sags skyld skal plantes en ny.

Professionel hjælp til hækklipning og beskæring

Vi har mange års erfaring med klipning af bøgehæk, beskæring af ligusterhæk, taks, naurhæk og meget andet.

Vi har kapaciteten til både at udføre pleje og vedligehold på store grønne områder og parkeringspladser.
Dette er områder, som ofte er omkranset af forskellige former for hæk. Derfor er vi også vant til klipning og beskæring af stort set alle typer hæk.

Vi har bl.a. erfaring med klipning af bøgehække og beskæring af taks og naurhæk samt selvfølgelig med en af danskernes favorithæk – ligusterhækken
-som vi også både klipper og beskærer alt efter ønske.

Kontakt os om græsslåning og hækklipning i Odense, Faaborg og på resten af Fyn

Hvad enten du har brug for professionel hækklipning eller en fast aftale på græsklipning i løbet af året, kan du kontakte Ejendomsservice Fyn. Vi står altid klar med et gratis og uforpligtende tilbud på pleje og vedligehold, og giver også gerne en pris på en samlet løsning med Facility Service.

I vores serviceaftale kan du også få ukrudtsbekæmpelse, fejning og opsamling af løv og nedfaldne grene og meget andet med i et samlet tilbud.

Vi har størstedelen af vores kunder i Odense på Fyn, men vi udfører også opgaver i Svendborg, Faaborg Midtfyn og Sydfyn.