Trappevask

Professionel trappevask i Odense, Svendborg, Faaborg og resten af Fyn

Trappen i en ejendom er det første møde med den bygning man er på vej ind i. Derfor er det også vigtigt, at netop trappen fremstår ren og pæn.

Hos Ejendomsservice Fyn kender vi til vigtigheden af en grundig trappevask, og vi går ikke på kompromis når det gælder renlighed.

Vores ansatte er alle uddannede og med forskellige certifikater i hånden, der kvalificerer dem til at udføre professionel trapperengøring. Vi fungerer også som underleverandør for mange små- og store rengøringsvirksomheder, og vi kan naturligvis også kontaktes direkte om trappevask af din ejendom.

Trappevask Odense, Fyn

Billige priser på trapperengøring og trappevask i Odense og hele Fyn

Trappevask indgår i vores ejendomsservice. Skal en trappe fremstå ren og pæn, er det vigtigt med regelmæssig vask. Vi har mange tilfredse kunder i Odense, hvor vi dagligt har opgaver i de forskellige trappeopgange i byens mange boligblokke.

Vi udfører opgaver for udlejningsejendomme, ejerforeninger, grundejerforeninger samt boligforeninger. Ring til os allerede i dag og få skarp pris på din opgang.

Få en underleverandør til trappevask som går op i grundighed

Vi kender til vigtigheden af, at det så vidt muligt er den samme medarbejder, der sættes på opgaven hver gang. Derfor er de trappevaskere der besøger din opgang, ikke bare tilfældige medarbejdere fra gang til gang.

Indbegrebet af god service er at være forberedte på opgaven, og det kan du stole på vores ansatte er. De kender din opgang, ejendommen og beboerne, og de møder dig altid med et smil.

Det samme gælder naturligvis også, hvis du vælger at benytte os som underleverandør til trappevask i din ejendom.

Hvad koster trappevask? Hos os får du altid en god pris

Vores priser på trappevask er konkurrencedygtige og har du behov for en regelmæssig og grundig service, giver vi også gerne en skarp pris på dette.

Din trappe har behov for rengøring alt afhængig af hvor meget trafik der er på den, og hvilket tid på året det drejer sig om. Vi giver en pris på netop det, du har behov for.

Prisen afregnes som udgangspunkt pr. etage i opgangen, efter vi har besigtiget opgaven. 

Vi tilbyder også en samlet facility service aftale

Vi sørger for – med effektivitet og kendskab til opgaverne – at priserne forbliver blandt de skarpeste på markedet.

Når vi rykker ud, er det med erfarne og opmærksomme folk, der også gerne giver et bud på en service, du måske ikke allerede har i din portefølje, og som du ikke selv havde overvejet kunne være en fordel at have inkluderet, når du skal vedligeholde dine bygninger og dens omgivelser.

Vi tilbyder bl.a. trappevask, vedligehold af grønne områder, vintertjeneste med rydning af p-pladser, fortove og andre former for snerydning og saltning. Vi giver et samlet skarpt tilbud på de ydelser, du ønsker.

Hos os betaler du kun for det antal timer vi bruger, og kan dermed undgå en fast stilling på 37 timer om ugen.

Kontakt os om trappevask i Odense og på resten af Fyn

Kontakt os allerede i dag på tlf. 69 16 77 12. Så kommer vi ud og giver et gratis og uforpligtende bud på trappevask hos dig.
Ingen opgave er hverken for stor eller for lille til vores medarbejdere. Vi har allerede kunder i Odense, Ringe, Faaborg, Svendborg og i andre byer på Midt- og Sydfyn.