Pleje af grønne områder

Eksperter i pleje af grønne områder i Odense, Svendborg og på resten af Fyn

Hos Ejendomsservice Fyn står vores mandskab klar til at servicere netop dine udendørsarealer i virksomheden, boligforeningen eller ejendomsforeningen.

Vi bruger nyt og professionelt udstyr, og vores personale har mange års erfaring med pleje af grønne områder i forbindelse med bl.a. græsslåning og hækklipning, ukrudtsbekæmpelse, pleje og af græsplæner, beskæring af hæk samt pleje af andre udendørsarealer.

Vores vedligeholdelse af grønne udendørsområder omfatter udover græsklipning og hækklipning også opsamling af løv samt fejning af dine udenoms arealer, opsamling af cigaretskodder og affald. Det sikrer, at de til alle tider fremstår præsentable og velplejede.

Pleje af grønne områder Odense, Fyn

Grøn service og pleje skal udføres jævnligt

Når en græsplæne skal tage sig allerbedst ud, kræver det omsorg og jævnlig pleje. Årstiderne kan være hårde ved din plæne, og især meget sol, eller meget skygge gør at plænen kræver ekstra pleje såsom f.eks. sommervandinger eller optagning af mos på de stykker, som ligger i skyggen.

Vi udfører Ejendomsservice i Odense og på hele Fyn, og tager os gerne af din græsplæne året rundt så den fremstår sund, grøn og fri for ukrudt og mos.

Når opgaven lyder på vedligeholdelse af grønne områder, gør vi ofte brug af plænerens og gødning for at komme mos og andet utøj til livs i din plæne, og opnå en god styrke i plænen.

Vedligeholdelse og pleje af grønne områder i Odense, Faaborg og på resten af Fyn

Med vores Facility-service kan du få en samlet aftale på pleje af dine grønne områder og diverse andre former for viceværtsarbejde og ejendomsservice i Svendborg, Faaborg eller et hvilket som helst andet sted på Fyn.

Typisk skal hækklipningen udføres 1-2 gange pr. år, mens græsslåning og andre former for pleje af grønne områder kræver en fast månedlig aftale.
Bekæmpelse af ukrudt skal ligeledes også typisk ordnes i hele sommerhalvåret.

I vinterhalvåret står den derimod på snerydning og saltning, beskæring af træer, træfældning og meget andet.

Ring til os og hør mere om de forskellige muligheder for pleje og vedligehold.

Vedligeholdelse, drift og pasning af grønne områder efter dit behov

Der kan være stor forskel på hvor ofte haver og anlæg har brug for pasning og pleje alt afhængigt af sammensætningen af planter, græs, bede og stensætninger mm.

Vi har mange års erfaring på området, og vi er specialiseret i at passe alle typer af grønne områder. Vi finder helt sikkert også en god løsning på netop din opgave.

Kontakt Ejendomsservice Fyn om pleje af grønne områder og udenoms arealer

Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud på en af vores mange services, eller for et samlet tilbud på facility service af din virksomhed, boligforening eller ejendomsforening.

Vi udfører opgaver i bl.a. Svendborg, samt Faaborg Midtfyn og Sydfyn.

Som en del af vores facility service udfører vi naturligvis også trappevask i Odense og på resten af Fyn.
Vi har altid gode priser på en samlet løsning, og som udgangspunkt er der ingen opgave som er hverken for lille eller for stor.