Vintertjeneste

Saltning og snerydning i Odense, Ringe og Svendborg og hele Fyn

Hos Ejendomsservice Fyn står vi klar til at hjælpe dig, når vinteren sætter ind. Vores vinterservice omfatter boligforeninger, ejendomsforeninger, grundejerforeninger og virksomheder, hvor vi gerne giver et tilbud på netop det, du har behov for.

Snerydning og saltning af p-pladser og fortove udføres af vores professionelle team, der altid er instrueret i at varetage netop din ejendoms arealer på bedste vis.

 

Snerydning Odense, Fyn

Professionel vinterservice og glatførebekæmpelse er lig med sikkerhed

Ved vintertrafik på din ejendoms arealer er saltning nødvendig for at både bilister og fodgængere kan færdes sikkert.

Derfor står vores team af dygtige folk klar den morgen, hvor sneen sætter ind, så medarbejderne i din virksomhed kan parkere sikkert, og kommer tørskoet på arbejde. Ligeså sørger vi selvfølgelig også for, at der er fri adgang til alle indgange i ejendommen.

Snerydning i grundejerforeninger mm. til billige priser

Vi har altid faste og skarpe priser, når det gælder snerydning både på timepris og snerydning pr. meter.

Vi kommer gerne ud og opmåler de arealer, der skal ryddes for sne, så vi sikrer os, at du får den allerbedste pris på aftalen.

Hos os bestemmer du fuldstændig selv, om du ønsker at betale en pris pr. gang der ryddes sne og saltes, eller om du ønsker en fast aftale med en pris der dækker hele sæsonen.

Med en fast aftale kommer der ingen uforudsete udgifter, da prisen er aftalt på forhånd. Det betyder, at du betaler det samme uanset om vi skal ud og rydde en enkelt gang eller ti gange i løbet af sæsonen.

Få en skræddersyet aftale på saltning og snerydning i Odense og på resten af Fyn

Vores kunder vælger os til på grund af vores grundighed og stabilitet. Hvis man har en aftale med os, så bliver den overholdt.

Det er vigtigt for os, at du er tilfreds med de opgaver, vi udfører hos dig. Derfor har vi også sørget for, at det er nemt at få en skræddersyet aftale på snerydning og/eller saltning. Så skal du aldrig mere skal tænke på, hvornår sneen begynder at falde, eller om der efterfølgende er udsigt til isslag. Vi sørger for, at alt er ryddet og saltet inden din arbejdsdag begynder.

Rydning og saltning af veje og fortov giver god og sikker færdsel

Sne og glat føre kan udgøre en risiko for dine medarbejdere, eller for beboerne i din ejendom. Som grundejer har du rent faktisk pligt til, at sørge for, at der er ryddet for sne på din grund, og det kan bliver dyrt i erstatning, hvis der ikke er ryddet.

Derfor er det vigtigt at nogen tager sig af arbejdet, når du ikke selv har mulighed for det. Sikker færdsel på dine udendørsarealer er vigtig for de folk, som til daglig færdes i området.

Med en samlet løsning fra Ejendomsservice Fyn er du sikker på at saltning af veje og fortov bliver udført når det er nødvendigt – uden du selv skal tænke over det.

Mange års erfaring med saltning og snerydning i Odense og på resten af Fyn

Vi kaldes hvert år ud til mange virksomheder, når der skal ryddes sne og saltes. Vores køretøjer og udstyr står altid parat til at rykke ud, den første dag sneen falder, og så står vi klar resten af vinteren når veje og fortove iser til og bliver glatte. Vi holder os altid løbende opdateret med vejrudsigten, så snart temperaturen nærmer sig nulpunktet.

Vi har mange tilfredse kunder i Odense, Svendborg, Ringe, Faaborg, Sydfyn og resten af Fyn.

Vi kan også hyres ind hele året igennem til en samlet aftale om facility service, hvor vi også kan stå for trappevask, vedligeholdelse og pleje af grønne områder, hækklipning og græsslåning samt diverse andre former for opgaver, som en vicevært ellers ville udføre.