Viceværtservice

Få tilknyttet en ekstern vicevært i Odense og på resten af Fyn

Med Ejendomsservice Fyns viceværtservice behøver du ikke længere bruge for mange lønkroner til vedligehold og service af dine bygninger. Vi tilbyder nemlig en service, som gør en fuldtidsvicevært overflødig.

Vi organiserer opgaverne i- og omkring dine bygninger for dig. Vi kører ud som aftalt, og kun når det er nødvendigt.

Vores viceværtservice indeholder traditionelle opgaver som fx udskiftning af pærer, flyttesyn og varmemesterfunktion.

Skulle du have brug for en helt specifik opgave, tager vi gerne en snak med dig om dette, og om hvordan vi griber opgaven an. Vi hjælper med alle relevante problemer og tilbyder at rekvirere andre håndværkere, når der er behov for det.

Vicevært Odense, Fyn

Med vores viceværtservice får du udført diverse opgaver af kompetente folk

Din tilfredshed er vigtig for os. Derfor udføres vores viceværtsopgaver af et venligt og professionelt team, der både er uddannet ejendomsservicetekniker- og vant til at tage sig af præcis denne slags opgaver.

Sammen finder vi frem til hvilke opgaver der skal indgå i servicen, og udarbejder et skema for hvornår hvilke opgaver skal udføres og hvor ofte – alt sammen tilpasset dit behov.

Det er vigtigt, at vores kunder føler sig trygge med ordningen og med vores samarbejde. Derfor kommer vi gerne ud og giver et uforpligtende og gratis tilbud. Her forklarer vi bl.a. hvordan vi administrerer opgaverne.

Vi benytter som udgangspunkt også altid de samme folk på opgaverne. Det sikrer, at det altid er folk du kender, som arbejder hos jer.

Ejendomsfunktionær eller vicevært i Odense eller et andet sted på Fyn? Hvad skal man vælge?

Alt afhængigt af hvor mange arbejdsområder du ønsker med i vores viceværtservice, regner vi en fornuftig og konkurrencedygtig pris ud til dig.

Når du kontakter os, aftaler vi en tid hvor vi kan besigtige det område du ønsker hjælp til. Sammen lægger vi herfra en plan over, hvor ofte vi skal træde til for at matche dine behov.

Vores første besøg – hvor vi afgiver tilbud – er selvfølgelig gratis.

Vi er uddannede ejendomsserviceteknikere med forskellige håndværksmæssige baggrunde. Du er meget velkommen til at ringe til os om dine specifikke ønsker eller sende os en mail.

Beboerservice

Vores beboerservice inkluderer daglig kontakt og koordinering med beboere, herunder telefoniske henvendelser, mailkorrespondance vedrørende generelle spørgsmål og information samt i forbindelse med håndtering af nøgler.

Vi sikrer med andre ord den daglige drift og vedligeholdelse af ejendommene. Vi sørger desuden også for at håndhæve, at de almindelige ordensregler for ejendommen overholdes.

 

Koordination af eksterne serviceleverandører

Her sørger vi for den nødvendige kontakt og koordinering med serviceleverandører herunder håndværkere, entreprenører og andre relevante parter i forbindelse med opgaver vedrørende ejendommen og de tilhørende arealer.

Håndtering af ind- og fraflytninger i henhold til guidelines. Vi står bl.a. for afholdelse af ind -og fraflytningssyn, flytterapport, udarbejdelse af rapporten, koordinering af håndværkere til eventuel udbedring / reparation af fejl og mangler.

Udlejningsservice og fremvisninger

Vores udlejningsservice og fremvisningsservice inkluderer, at vi står for udlejning af boliger og lejligheder. Vi står desuden også for annoncering via boligportalen, vores egen hjemmeside samt Facebook.

Vi står også for alle fremvisninger af lejemålet, indgåelse af lejekontrakter, administrering af nøgler samt nøgleoverdragelse.

Hjælp til ejendomsadministratorer

Med vores hjælp til ejendomsadministratorer kan vi også stå for alt i forbindelse med syn af lejligheder. Her arbejder vi sammen med bygningens faste ejendomsadministrator. Det letter administratorens hverdag og frigør dermed tiden til andre opgaver.

Vores facility service inkluderer også varmemester-opgaver

Facility service er en ordning, hvor du kan hyre os ind året rundt til en samlet aftale. Her står vi f.eks. for trappevask, vedligeholdelse og pleje af grønne områder, hækklipning samt andre former for opgaver, som din varmemester/vicevært.

Vores facility service dækker over alle opgaver der måtte være indenfor traditionelt vedligehold af bygninger og udearealer.

Vi samler desuden også gerne affald og cigaretskodder, så de grønne arealer altid er pæne og ryddelige.

Vicevært i Odense og hele Fyn – for boligforeninger, ejerforeninger og erhverv

Ring til os for et uforpligtende tilbud på en række af vores services. Vores medarbejdere er dygtige og veluddannede, og har en bred erfaring, som matcher den kvalitet du ønsker.
Vi kører gerne ud til opgaver på hele Fyn med en portefølje af forskellige arbejdsområder og services. Vi har bl.a. kunder i Odense, Faaborg Midtfyn, Svendborg og Sydfyn.

Ring og hør om vores priser på ejendomsservice mm.

Kontakt os allerede i dag på tlf. 69 16 77 12 eller send os en mail. Så kommer vi til dig og giver et gratis og uforpligtende bud på viceværtservice på din ejendom.