Flyttesyn – indflytningssyn og fraflytningssyn

Flyttesyn i Odense og på resten af Fyn – vi er eksperter i indflytningssyn og fraflytningssyn inkl. rapport

Flyttesyn er en nødvendig del af processen, når der sker indflytning eller fraflytning af et lejemål. Det har vi hos Ejendomsservice Fyn mange års erfaring med. Vi udfører flyttesyn i Odense og på resten af Fyn.

Når der foretages syn, er der mange regler, som skal følges og overholdes. Dem har vi sat os godt ind i, således, at vi kan yde dig den bedst mulige service som udlejer. Vi sørger naturligvis også for en fyldestgørende flyttesynsrapport.

Er du interesseret i at høre mere om hele processen, tager vi gerne en snak med dig.

Indflytningssyn og fraflytningssyn – vi hjælper dig fra start til slut

Kunne du tænke dig hjælp til indflytningssyn og fraflytningssyn? Vores flyttesyn foretages af et professionelt team, og du kan derfor forvente et grundigt stykke arbejde både ved indflytning og fraflytning.

Vi sørger naturligvis for indkaldelse af lejer og påtager os dialogen fra indkaldelse af lejer, til den færdige flyttesynsrapport.

Vi sender som udgangspunkt altid de samme folk, og det vil derfor være nogen du kender, der arbejder hos jer. Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge ved ordningen.

Flyttesyn Odense, Fyn

Istandsættelse af lejlighed ved fraflytning

Hos Ejendomsservice Fyn står vi også gerne for istandsættelsen af det synede lejemål med udgangspunkt i den udarbejdede fraflytningsrapport. Det vil ske af vores egne håndværker og/eller rekvirering af eksterne håndværkere. Dette sker naturligvis på baggrund af dine behov og ønsker, og vi får derved løst opgaven på bedste vis sammen.

Indflytningsrapport og fraflytningsrapport – undgå konflikter

Vi ønsker at gøre din rolle som udlejer til en nemmere tilværelse, så du kan fokusere på andet. Det kommer derfor både dig og din lejer til gode, at der udarbejdes en flyttesynsrapport af professionelle folk. Med en fyldestgørende og veldokumenteret rapport undgår du unødige konflikter mellem lejer og dig.

Derved bliver det også nemmere for dig som udlejer at udfærdige en fraflytningsopgørelse i forhold til lejemålets stand og eventuelle behov for istandsættelse ved fraflytning.

Kunne du tænke dig at høre mere om flyttesyn i Odense og på resten af Fyn?

Kontakt os på tlf. 44 14 15 74 eller på mail NNI@ejendomsservicefyn.dk. Så giver vi et gratis og uforpligtende tilbud.

Vi ser frem til at høre fra dig, og til at hjælpe dig med dine kommende flyttesyn.